FRI FRAKT | ÖVER 400 KR

❞ Life is short, get a tattoo.

Vi förstår att du kan ha frågor om Tattoo Mender och hur våra produkter kan hjälpa dig att vårda och skydda dina tatueringar. Här har vi samlat några vanliga frågor och svar för att ge dig den information du behöver för att fatta informerade beslut om din tatueringsvård.

Tattoo Mender erbjuder innovativa produkter inom tatueringsvård som är utformade för att vårda och skydda tatueringar. De är speciellt utvecklade till att bevara färgens intensitet och främja en snabbare läkningsprocess.

Användning av Tattoo Mender är enkel. Applicera produkterna på din nya eller befintlig tatuering. Upprepa behandlingen vid behov under läkningsprocessen eller som en del av din dagliga tatueringsskötselrutin.

Tattoo Mender använder noggrant utvalda naturliga oljor, extrakt, antioxidanter, fuktgivande ämnen, vitaminer och mineraler för att ge optimal vård till din tatuering. Vår allergenfria formula är skonsam mot alla hudtyper.

Absolut! Tattoo Mender är utformad med din säkerhet i åtanke. Vi har noggrant formulerat våra produkter för att vara skonsamma mot alla hudtyper. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet och säkerhet.

Resultaten kan variera beroende på individuella faktorer och tatueringens skick. Många kunder upplever dock en märkbar förbättring under tatueringens läkningsfas och i färgens intensitet och lyster.

Tattoo Mender kan användas under hela läkningsprocessen och som en del av din dagliga tatueringsskötselrutin för att bevara tatueringens skönhet över tid. Du kan fortsätta använda det så länge du vill njuta av de fördelar det ger.

Tattoo Mender bör förvaras på en sval och torr plats, helst i rumstemperatur. Det är viktigt att hålla produkten borta från direkt solljus och att försegla förpackningen ordentligt efter varje användning för att undvika att den torkar ut. Förvara den gärna oåtkomlig för barn och husdjur för säkerhetens skull.

Ja, Tattoo Mender kan användas på alla typer av tatueringar, oavsett färg, stil eller storlek. Våra produkter är utformade för att vårda och skydda alla typer av kroppskonst och även inom områden så som microblading, permanent make up, vaxning och som efterbehandling av laser.

Nej, Tattoo Mender är inte testat på djur. Vi är engagerade i etisk produktutveckling och följer strikta riktlinjer för att säkerställa att våra produkter är cruelty-free.

Du kan köpa Tattoo Mender direkt här i vår shop eller genom våra auktoriserade återförsäljare. Våra återförsäljare är listade under fliken Partners.

Tillverkningen av Tattoo Mender sker i Europa. Vi samarbetar med farmaceuter från Europas ledande hudvårdsföretag för att säkerställa hög kvalitet och noggrann tillverkning av våra produkter.

För att återvinna Tattoo Mender-förpackningar rekommenderar vi att du följer de lokala återvinningsriktlinjerna och sorterar dem enligt de angivna materialtyperna som står på förpackningarna. De flesta av våra förpackningar är återvinningsbara och kan placeras i lämpliga återvinningsbehållare.

Ja, vi erbjuder en 100% nöjd-kund-garanti. Om du av någon anledning inte är nöjd med din Tattoo Mender-produkt kan du kontakta vår kundtjänst för att få hjälp med återbetalning eller utbyte. Vi strävar alltid efter att våra kunder är helt nöjda med våra produkter.

prep: hand sanitizer mousse på hylla i tatueringsstudio

tatuerare skissar på tatueringskund

hängande blomma i tatueringsstudio

tatuerad man sprutar ut prep: hand sanitizer mousse i hans hand