FRI FRAKT | ÖVER 400 KR

❞ Care for your tattoo as you would for your heart.

Välkommen till Tattoo Mender - där konsten fortsätter långt efter att bläcket har satt sig.

Tattoo Mender är resultatet av en spännande sammansmältning mellan en entreprenör med passion för hudvård och en erfaren tatuerare med djup kunskap om eftervård. Tanken att kunna erbjuda en komplett serie med produkter för att vårda tatuerad hud på ett unikt och medvetet ledde till utformningen av Post Tattoo Care.

Vårt varumärke föddes ur en frustration över bristen på högkvalitativ eftervård för tatueringar på marknaden. Vi insåg att befintliga produkter inte var specifikt utformade för tatuerad hud och saknade de uppdaterade ingredienserna och effekterna som vi strävade efter att erbjuda. Vi bestämde oss för att göra skillnad och skapa något exceptionellt.

Tatueringsindustrin är känd för att vara traditionell och det finns få varumärken som har accepterats och omfamnats av tatueringsgemenskapen. Därför har vi valt att samarbeta med några av Sveriges mest framstående tatueringsstudior och mästerliga tatuerare.

Vi har utvecklat produkter som vi själva tror på och är stolta över att använda. Vårt fokus ligger på de ingredienser och principer som vi valt att inkludera i våra produkter, snarare än vad vi har undvikit. Vi strävar efter att skapa trygghet genom att erbjuda rätt produkt för något som kommer pryda din kropp för evigt. Dessutom är vår vision djupt rotad i att minimera påverkan på djur och natur. Vi är dedikerade till att skapa ett varumärke som främjar långsiktig skönhet och välbefinnande.

Sara Jäderholm - grundare av Tattoo Mender & VD för Mender Sweden AB

❞ Vi ser fram emot att ta tatueringsvärlden med storm

Paulo Garcia Carrasco - medgrundare av Tattoo Mender & Studio Merentis

❞ Många har försökt men misslyckats - tills nu