FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 500 KR

OM OSS

VÅR HISTORIA

❞ Care for your tattoo as you would for your heart.

Den odödliga konstformen är precis det som gör tatueringar så unika och vi vill bidra med att föreviga dessa. Tattoo Mender är resultatet av ett samarbete mellan en entreprenör med intresse för hudvård och en tatuerare med kunskap om eftervård. Tanken att kunna erbjuda en komplett eftervårdsserie till tatuerade kvinnor och män ledde till utformningen av Post Tattoo Care.

Vårt varumärke skapades med bakgrund till det minimala utbudet av eftervård för tatueringar som fanns på marknaden vare sig det var hos tatueraren eller i butiker. Inte eller var de existerande produkterna specifikt utvecklade för tatuerad hud eller uppdaterade avseende innehåll och önskade effekter.

Tatueringsindustrin är något av en konservativ bransch och få varumärken har anamats av tatueringssamhället därav har vi valt att förankra vårt varumärke i samarbete med några av Sveriges mest kända tatueringsstudior och dess tatuerare. Även här har det funnits en stor efterfrågan på en tillgänglig, komplett och medveten eftervårdsserie att erbjuda tatueringskunder. 

Vi har skapat produkter som vi själva tror på och vill använda. Fokuset har legat i vilket innehåll och ställningstaganden vi har valt att inkludera snarare än vad vi valt bort och inte står för. Att skapa en trygghet i att det finns rätt produkt till något som ska pryda ens kropp för evigt är en självklarhet för oss. En viktigt del har också varit att göra så lite påverkan som möjligt på djur och natur. Vår vision är långsiktigt och vi har precis börjat vår resa och vi vill att du blir en del av den. Vi månar om att påtänkta, nygjorda och äldre tatueringar ska få en chans att må deras allra bästa livet ut!

Sara Jäderholm - grundare av Tattoo Mender & VD för Mender Sweden AB

Vi ser fram emot att ta tatueringsvärlden med storm

Paulo Garcia Carrasco - medgrundare av Tattoo Mender & Studio Merentis

Många har försökt men misslyckats - tills nu