FRI FRAKT | ÖVER 400 KR

ALLMÄNT

Service

Vänligen kontakta vår kundservice vid frågor på e-post info@tattoomender.com. Vi ger dig svar inom 48 timmar, måndag-fredag (undantag högtider).

Villkor

Om du är under 18 år krävs målsmans medgivande vid köp. När du genomför beställningen på www.tattoomender.com godkänner du de vid tiden publicerade villkor som anges och intygar att de uppgifter du lämnar om dig själv är korrekta. 

Priser & betalning

Alla priser anges inklusive 25 % moms. I kassan vid utcheckning visas totala priset inklusive moms, eventuella avgifter och avdragna rabatter. Vi reserverar oss för eventuella tryck och/eller skrivfel.

Vi tillhandahåller säkra och smidiga betalningslösningar för dig som handlar hos oss. Vi använder oss av Shopify Payments och Klarnas betalningslösning Pay Now och Pay Later. Med Klarna kan du välja att betala direkt med kort eller automatiskt dragning från angivet bankkonto. På vår hemsida visas en orderbekräftelse som även skickats till den mail du angivit till oss vid betalningen. Har du inte fått orderbekräftelsen inom en timme från beställning ber vi dig kontrollera att din e-postadress stämmer samt meddela oss så skickar vi bekräftelsen på nytt.

Kvitto

När du lagt en godkänd beställning får du en orderbekräftelse. Det är viktigt att du sparar det för eventuell reklamation eller om du ångrar dig.

FRAKT & LEVERANSER

Leverans sker via DHL. De uppger att normal leveranstid är 1-4 vardagar men att leveranstiden kan vara längre till vissa orter, osagt vilka. Fraktpriserna varierar beroende på vilket leveransalternativ du använder.

Dina varor packas inom 24 timmar efter beställning. Vid rabatter, kampanjer och högtider kan leveranstiden bli längre. Vi informerar via hemsidan eller i separat mail när dessa tillfällen förlänger leveranstiden.

Varorna levereras om möjligt till din brevlåda. Vi kan inte kontrollera när transportören väljer att leverera varorna till ett utlämningsställe. Vi tar inte ekonomiskt ansvar för eventuella förseningar som orsakas av transportören.

Ta inte emot ett skadat paket. Är paketet skadat ska du omedelbart anmäla detta till utlämningsstället och göra en skadeanmälan. Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportörens hantering, ska du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transportören inte kan lösas, tar du kontakt med oss. Om du inte hämtar ut dina beställda varor innan det går i retur till oss (paket ca 1 månad, brev 14 dagar), fakturerar vi dig 60 kr (ink. moms) för vårt arbete med hantering av varorna.

Fraktavgift tillkommer med 39 kr (ink. moms) per order. Fraktavgiften redovisas på orderbekräftelsen du får på mail. För närvarande levererar vi endast inom Sverige. 

ÅNGERRÄTT

Ångrar du ditt köp? Du har rätt till återkallelse och full återbetalning i 14 dagar enligt lagen om distansavtal. För att du ska kunna nyttja ångerrätten är det viktigt att förpackningen är oanvänd/obruten. Om du som konsument avbryter ditt köp kommer återbetalning ske till ditt konto inom 30 dagar. Du som konsument ansvarar för returfraktkostnader. Godkänd ångerrätt av mottagen vara innebär att vi måste få varan i oanvänd och obruten förpackning. Vi gör därefter en bedömning om varan är av det slaget kan vi ersätta dig. Du skickar varan till Mender Sweden AB, Svärdvägen 3 B, 182 33 Danderyd.

RETUR- & REKLAMATIONSINSTRUKTIONER

Du kan alltid reklamera din vara om den är skadad eller felaktig. Reklamationen måste göras inom skälig tid. Beskriv felet noggrant och ange om du vill ha ny vara eller pengarna tillbaka. Vi gör därefter en bedömning om felet är av det slaget att vi kan ersätta dig. Bedömningen skickas till dig tillsammans med beslutet om din reklamation godkänns. Vid godkänd reklamation ersätter vi dig för eventuella returfraktkostnader. Vi ersätter inte varan om felet beror på din hantering av varan. Du skickar reklamationen till Mender Sweden AB, Svärdvägen 3 B, 182 33 Danderyd.

GARANTI & REKLAMATIONSRÄTT

Om du önskar kan du fylla i Konsumentverkets ångerblankett för att göra en retur. Fyll i blanketten och skicka in till oss på info@tattoomender.com.