FRI FRAKT | ÖVER 400 KR

❞ Tattoos are the stories written on your skin for you to take care of.

Tattoo Mender | Post Tattoo Care. - en komplett eftervårdsserie för tatueringar.

På Tattoo Mender är vi passionerade om att ge dig det bästa inom eftervård för dina tatueringar. Vi förstår att din tatuering är mer än bara bläck på huden - det är en del av dig. Lita på oss för att leverera produkter som vårdar, skyddar och förhöjer din tatuering, så att den kan vara med dig i livets alla faser.

Ge din tatuering den omsorg den förtjänar - från den allra första dagen och under många år framöver. På Tattoo Mender vet vi att rätt eftervård är nyckeln till att bevara din tatuering levande och behålla dess intensitet. Vi förenar de traditionella eftervårdskoncepten som tatueringsbranschen länge har känt till med innovativ hudvårdsvetenskap. Vår filosofi är tydlig - vi gör medvetna val för att leverera det absolut bästa till våra kunder. Läs vidare nedan för att få en djupare inblick i vår passion och dedikation.

Välkommen till en värld av medvetenhet och kärlek för din tatuerade hud.

Med våra högkvalitativa och skräddarsydda produkter kan du vara säker på att din tatuering får den bästa vården möjligt. Våra produkter är utvecklade och tillverkade tillsammans med Europas ledande hudvårdsföretag. Våra fabriker har certifieringar inom GMP (Good Manufacture Practice) och GDP (Good Distribution Practice), vilket garanterar att vi uppfyller de högsta standarderna för tillverkning och distribution. Vi följer även noggrant EU:s riktlinjer för kosmetika.

Vad betyder veganskt?

Vi tror på att vara omtänksamma mot både dina val och djuren. Därför innehåller våra produkter inte några animaliska ingredienser eller produktionsled. Du kan vara trygg i att vår kärlek till djur inte kompromissar med kvaliteten i våra produkter. Gör medvetna val för din tatuerade hud med veganvänlig vård.

Vad betyder cruelty free?

Vi är stolta över att vara ett cruelty-free varumärke, vilket innebär att ingen del av vår produktframställning eller utvärdering har involverat testning på djur. Vi värnar om både din tatuerade hud och djurens välbefinnande. Så ge din tatuering den kärlek den förtjänar med en garanti att inga djur har lidit i processen.

Vad betyder dermatologiskt testad?

När vi säger att våra produkter är dermatologiskt testade menar vi att de har genomgått rigorösa tester under överinseende av hudläkare för att garantera högsta kvalitet och säkerhet. Så ge din tatuering den omsorg den förtjänar - dermatologiskt testade för att överträffa dina förväntningar.

Vi är dedikerade till att utveckla och utvärdera våra produkter i samråd med experter inom branschen för att säkerställa att de uppfyller de specifika behoven hos tatuerade individer. Vi kan stolt säga att samarbetar med några av Sveriges mest framstående tatuerare och tatueringsstudior.

Hos oss hittar du endast de bästa ingredienserna som aktivt förbättrar din tatuerade huds hälsa. Våra produkter är fria från allergener och vi har medvetet undvikit ingredienser som inte uppfyller våra höga standarder. Du som kund kan känna dig trygg i vetskapen om att våra produkter är fria från animaliska ingredienser, parabener, GMO, PFAS, cykliska silikoner, BPA, CMR-klassade ämnen, syntetiska färgämnen, talk, nanopartiklar, mikroplaster, gluten, laktos och latex.

Våran strävan är alltid att göra de mest hållbara valen för våra förpackningar samtidigt som vi uppfyller kraven för säkerhet och funktionalitet. Våra ytterförpackningar är tillverkade utan användning av lim, vilket minskar vår miljöpåverkan. Dessutom är vi stolta över att alla våra produktförpackningar är återvinningsbara.

För oss är det viktigt med kundnöjdhet och miljöhänsyn när det gäller fraktalternativ. Vi strävar efter att minimera vår påverkan på miljön. Just nu erbjuder vi endast DHL som fraktalternativ men inom kort framtid kommer flera alternativ att lanseras.

DHL upphämtning hos ombud - ditt paket levereras till ett bekvämt ombud för dig att hämta upp. På så sätt kan du själv välja när och var du vill hämta ut din beställning.

tatuerare händer öppnar polish: instant recovery cream förpackning

tatuerare händer öppnar polish: instant recovery cream förpackning lite mer

tatuerare händer öppnar polish: instant recovery cream förpackning helt öppet