FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 500 KR

INFO

❞ Tattoos are the stories written on your skin for you to take care of.

Tattoo Mender | Post Tattoo Care. - en komplett eftervårdsserie för tatueringar.

Det är extra viktigt att ta hand om din tatuering ordentligt från dag ett, såväl som veckor och år senare. Med rätt omvårdnad håller sig din tatuering levande och bibehåller den intensiteten som den har när den är nygjord. Vår filosofi bygger på de traditionella eftervårdskoncepten som länge funnits inom tatueringsbranschen och kombinerat dessa med innovativ hudvårdsvetenskap. För oss är det självklart att göra medvetna val för att leverera det bästa produkterna vi kan till våra kunder och under nedanstående rubriker kan ni läsa mer om detta. 

Våra produkter är både utvecklade och tillverkade tillsammans med farmaceuter från Europas ledande hudvårdsföretag. Det innebär att vi kan framställa högkvalitativa produkter som är specifikt anpassade för tatuerad hud. Alla våra fabriker har certifiering inom GMP (good manufacturing practice) och GDP (good distribution practice). Vi följer EU's riktlinjer gällande kosmetik. 

Vad betyder veganskt?

Alla våra produkter är veganska och det betyder att det inte finns några ingredienser eller produktionsled som innehåller eller använder sig av någon typ av animaliskt ursprung. För oss är det en självklarhet att vara ett 100% veganskt varumärke - vi älskar djur, men inte i våra produkter.

Vad betyder cruelty free?

Inga av våra produkter har testats på djur alltså har det inte förekommit några djurtester. Det betyder att ingen del av processen att framställa eller utvärdera våra produkter har genomförts genom testning på djur. Tattoo Mender är därmed ett cruelty free varumärke.

Vad betyder dermatologiskt testad?

Att en produkt är dermatologiskt testad betyder att den är testad på människor under uppsikt av en dermatolog (hudläkare). Alla våra produkter är dermatologiskt testade med mycket goda resultat.

Vi samarbetar med några av Sveriges mest kända tatuerare och tatueringsstudior för att utveckla och utvärdera vår tatueringshudvård på ett sådant sätt så att det möter det behovet som finns inom branschen.

Vi använder endast speciellt utvalda ingredienser som aktivt kan förbättra tatuerad huds hälsa. Det betyder att vi medvetet valt bort ingredienser som inte uppfyller våra krav. Kända allergena ämnen finns inte i någon av våra produkter.

Våra produkter är fria från: 

Animaliskt ursprung, parabener, GMO, PFAS, cykliska silikoner, BPA, CMR klassade ämnen, syntetiska färgämnen, talk, nanopartiklar, mikroplaster, gluten, laktos och latex.

För oss är det viktigt att göra så hållbara val som är möjligt och samtidigt fylla kraven på kvalitet, säkerhet och funktionalitet. Våra ytterförpackningar är tillverkade helt utan lim och alla produktförpackningar går att återvinnas.

För oss är det viktigt att kunna erbjuda olika fraktalternativ till dig då vi vill göra så lite påverkan på miljön som möjligt.

Vi har i dagsläget två olika fraktalternativ:

• Budbee Hemleverans är i största möjliga mån fossilfritt ända fram till din dörr.

• DHL levererar ditt paket till ett ombud för upphämtning av dig.